Undersider

St. Joseph Bedriftshelsetjeneste har samarbeid med en rekke aktører innen forebyggende helsearbeid, behandling, ergonomi  og utstyrsleverandører.

Dette er anerkjente aktører som tilbyr våre medlemsbedrifter fordeler som: raskere tilgang på tjeneste, reduserte priser og god service.

Vi kan nevne noen:

Vidamic Ergonomics

Vidamic Ergonomics

Vi i VIDAMIC Ergonomi er spesialister i å skape ergonomiske arbeidsplasser. Våre godt designede produkter gir et sunt arbeidsmiljø som forebygger og lindrer problemer . Resultatet er redusert lidelse for pasienten og mindre kostnader for arbeidsgiver i form av fridager for sykdom og rehabilitering.

Vidamic Ergonomics's hjemmeside

Logo Psykologibistand

Moment

St. Joseph Bedriftshelsetjeneste har inngått en samarbeidsavtale med en gruppe psykologer for bistand til våre bedrifter og deres ansatte. Det vil da være mulig for ansatte å få raskt time til psykologibistand både som enkeltperson og som gruppe. Psykologene kan også benyttes til bedriftsoppdrag for alle ansatte dersom dette er et behov.

Vennligst ta kontakt med oss dersom det er behov for ytterligere informasjon om dette tilbudet.

Vi hører gjerne fra deg dersom du jobber i en bedrift som ikke har en godkjent bedriftshelsetjeneste eller det er aktuelt å bytte.

Moment's hjemmeside